Fotos del Flickr, de diversos usuaris, penjades en aquest bloc i comentades, perque tenen quelcom d'especial o interessant... Una altra manera de conèixer el nostre planeta i les civilitzacions humanes.

dimecres, 11 de juliol del 2007

Vinyes als Boscos de Poblet


20070422-03-0038, inserito originariamente da Valentí Parrilla Aixelà.

Aquesta foto la vaig fer el passat 22 d'abril, seguint la carretera que va des de les Masies de Poblet al Monestir de Poblet, a peu dels vessants septentrionals de les Muntanyes de Prades.

Les vinyes estaven traient els brots de les primeres fulles verdes, però la franja de gespa verda entre renglera i renglera de vinyes, en un terreny tapissat de pissarra (si no m'equivoco, que de geologia estic molt pitjor que de botànica) em va captivar... Una mica torta la foto, que hi farem :-(

diumenge, 8 de juliol del 2007

Manresa Beach (Santa Cruz - Califòrnia)


Manresa Beach 044, inserito originariamente da Gino Napuri.

Si els Lax'n'Busto ja tenen un cantant manresà per cantar la cançó del Miami Beach, els manresans han de saber que ja tenen platja... Però que han de caminar força per arribar-hi.

Buscant pel Flickr m'he topat amb aquesta foto desenfadada en un àlbum dedicat a Manresa Beach, amb la curiositat de que aquesta platja de topònim català es troba a la costa central de Califòrnia, a uns 120 quilòmetres al sud de San Francisco, a la Badia de Monterrey.

El que ja no sé és si és pura coincidència que el Manresa Beach es troba just al costat de La Selva Beach... I ara em quedo amb l'interrogant de si la capital de La Selva Beach és Santa Coloma de Farners... Algú em pot donar una resposta?

Dades personals

Mantinc diversos llocs a internet, relacionats amb temes que m'interessen.